skip to Main Content

Vi vill skapa en klubb där alla är välkomna. Från barn till motionärer, men också elitsatsande ungdomar, juniorer och vuxna.

Den gemensamma nämnaren för alla kategorier är utveckling. Ingen behöver sikta på att bli bäst men vi alla siktar på att utvecklas, lära oss nya saker och bli bättre för att få ut mer av vår cykling.

Träning

Vi anordnar gemensamma träningstillfällen i Rudan under vår och höst, samt gemensam E-cykling i början och slutet av säsongen.

Det kommer vara riktigt duktiga cyklister som anordnar dessa träningar och delar med sig av tips och trix både på och utanför stigarna.

Vision och mål

Utveckling kring Mountainbike cykling kan ske på många plan. Visionen är att göra MTB mer tillgängligt och få sporten att breddas och växa.

Vi vill att så många människor som möjligt ska få uppleva charmen med att röra sig i skog och mark på en cykel.

Målet är att växa till Stockholms aktivaste MTB-klubb med en egen hemmabana som vi bygger och utvecklar för att alla nivåer av cyklister ska kunna utvecklas och ha roligt.

För dagen utvecklar vi spåren i Rudan i samråd med Haninge Kommun.

Samarbeten

Länna sport

Länna sport

Med kunden i fokus och ett brett sortiment är Länna Sport Sveriges ledande serviceföretag inom sport och fritid.

Syncros

Syncros

Högkvalitativa tillbehör och komponenter till din cykel.

Torvalla bil

Torvalla bil

Familjeföretag med 40års erfarenhet inom bilbranschen. Det trygga och personliga bilföretaget som erbjuder kompletta lösningar för sina kunder med alla tjänster inom bilförsäljning och eftermarknad

Forsmans VVS

Forsmans VVS

Support your local plumber!

Pirelli

Pirelli

Italienskt däckföretag med lång erfarenhet. Bäst grepp och fart oavsett underlag.

MB Wear

MB Wear

Strumpor och kläder med fräck design.

Scott

Scott

Scott grundades 1958 när Ed Scott revolutionerade skidåkningen genom att uppfinna den allra första skidstaven i aluminium. Sedan dess har Scott tagit fram en oändlig rad innovativa produkter till sportmarknaden.

Umara

Umara

Specialister inom nutrition/energi för uthållighetsidrott. Att få flermänniskor aktiva genom att prestera mera med kunskap, inspiration och produkter med vetenskaplig grund.
You are awesome!