skip to Main Content
E-cykling På Torsdagar

E-cykling på torsdagar

Vi är en liten skara cyklister som under december har testat att träna tillsammans via Zwift. Vi har nu lärt oss hur vi gör detta på enklaste sätt rent praktiskt och framför allt är det väldigt roligt och otroligt inspirerande!

Vi vill därför att fler ska få ta del av detta och ha roligt tillsammans med oss. Vi siktar till att köra på torsdagar 18.00.

Passet kommer vara av intervallkaraktär och designat av vår proffscyklist Matthias Wengelin, men var inte orolig passet anpassas efter din kapacitet (FTP) samt att vi har en inställning som gör att gruppen cyklister håller ihop runt hela bana oavsett hur stark en cyklist är relativt en annan. Detta innebär att det finns ingenting att vara rädd för, du kan inte bli ifråncyklad bara ha väldigt roligt i grupp!! 😊

Kontakta oss om du vill vara med!